Lær at lave Ramen

Suppen over alle supper! Ramen er en japansk nudelsuppe baseret på en fond, og den serveres med nudler, æg, forskellige variationer af grøntsager og protein. Suppen er nem at variere og tilpasse, så den kan både nydes af vegetarer og kødspisere. På kurset gennemgår vi alle smagsgiverne, og du får lov til at lave din egen ramen fra bunden samt at lave gyoza. Til slut spiser vi sammen.  

Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle rester med hjem i.

Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.

Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.


Kursusnummer
24-1584

Dato og tid
Tor 28.11.2024 17:30-20:30

Underviser
Hirse Christensen

Sted
Folkehuset Sabro
Sabro Kirkevej 151
8471 Sabro

Lokale
Aktivitetslokalet

Pris

340,- Almen

Del på Facebook

FO Aarhus


Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Telefon: 87 46 45 00
Mail: info@fo-aarhus.dk
CVR: 58 96 19 14
Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00