Lær at lave Ramen
Suppen over alle supper! Ramen er en japansk nudelsuppe
baseret på en fond, og den serveres med nudler, æg, forskellige variationer af
grøntsager og protein. Suppen er nem at variere og tilpasse, så den kan både
nydes af vegetarer og kødspisere. På kurset gennemgår vi alle smagsgiverne, og
du får lov til at lave din egen ramen fra bunden samt at lave gyoza. Til slut
spiser vi sammen.
Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle
rester med hjem i.
Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i
madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to
spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi
og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har
hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.
Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i
gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen
derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.