Lær at lave indisk mad
Det indiske køkken er fyldt med smag og duftende krydderier.
Til en rigtig middag i Indien serveres thali, og det skal vi også lave på dette
kursus. En thali består af mange forskellige retter, som serveres på samme tid,
og som vi skal smage på til sidst.
Tag med på kurset, hvis du gerne vil lære mere om indisk
mad. Vi skal blandt andet lave:
-
Naan-brød
- Chutney
- Dal Tadka
- Tandoori chicken
- Samosas
- Jeera rice
Kurset er både velegnet til vegetarer og kødspisere.
Medbring gerne en lille bøtte til at tage eventuelle rester
med hjem i.
Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i
madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to
spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi
og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har
hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.
Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i
gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen
derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.