Fermentering

Fermentering er en urgammel konserveringsmetode, som man har brugt gennem flere tusinde år. Nu er fermentering blevet hipt igen, da den er med til at skabe nye smagsnuancer til velkendte retter og udvide paletten inden for køkkenteknikker. På kurset laver vi kimchipandekager og en let salat, som vi spiser undervejs.

På kurset får du mulighed for:
- At starte fermentering af egen curtido/kimchi
- At fremstille kombucha

Medbring gerne eget patentglas, hvis du har et.

Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.

Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.


Kursusnummer
24-1581

Dato og tid
Tor 10.10.2024 17:00-21:00

Underviser
Hirse Christensen

Sted
Folkehuset Møllestien
Grønnegade 10
8000 Aarhus C

Lokale
Køkkenet

Pris

380,- Almen

Del på Facebook

FO Aarhus


Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Telefon: 87 46 45 00
Mail: info@fo-aarhus.dk
CVR: 58 96 19 14
Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00