Syltning og kryddersalt

Syltning er oprindeligt en metode, som man har brug til at konservere maden med. Men i dag bruger man den også til lave forskellige smagsvarianter med. Man kan både sylte med en eddikelage, men man kan for eksempel også saltsylte citroner. Ud over at sylte og saltsylte kommer vi på kurset også til at lave vores egen kryddersalt. Og så kommer vi til at lave flere forskellige ting, der kan være gode som fx værtindegaver eller hjemmelavede julegaver.

På kurset vil vi også lave lidt aftensmad med forskellige syltede elementer.

Tag gerne selv et par rene sylteglas med.  

Om underviseren
Hirse Christensen er et kæmpe madøre og har undervist i madlavning i flere år. De sidste to somre har hun med fuld passion drevet to spisesteder på nordvestkysten, @hirseriet. Hun har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation og har altid et ben inden for i fødevareindustrien. Derfor har hun også et godt kendskab til de råvarer, vi bruger på madholdene.

Det er vigtigt for Hirse, at vi hygger os, mens vi er i gang, og at man går hjem med en god håndfuld tips og tricks til madlavningen derhjemme, som kan gøre hverdagen lettere.


Kursusnummer
24-1580

Dato og tid
Tor 03.10.2024 17:00-20:00

Underviser
Hirse Christensen

Sted
Folkehuset Møllestien
Grønnegade 10
8000 Aarhus C

Lokale
Køkkenet

Pris

340,- Almen

Del på Facebook

FO Aarhus


Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Telefon: 87 46 45 00
Mail: info@fo-aarhus.dk
CVR: 58 96 19 14
Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00