Middelhavskost
Middelhavskosten er en velsmagende kostform, der er god for
både kloden og kroppen. Den kendetegnes ved, at den righoldigt indeholder
planteolier, oliven, nødder, fjerkræ, bælgfrugter, grøntsager, frugt, krydderurter,
fisk og avokado. Middelhavskosten spises typisk i Grækenland, Spanien, Italien
og Tyrkiet, men er ved at vinde indpas i de vestlige lande. På holdet bliver
der eksperimenteret med mere eller mindre velkendte ingredienser og madlavningsmetoder
i selskab med andre madglade kursister og den ernæringsprofessionelle
underviser.
Tilmeld dig i dag og få smagen af syden med hjem, som vil
imponere både dine gæster og familie.
Om underviseren
Emma er en livsglad Ernæring- og sundhedsstuderende med over
1 års erfaring som madholdsunderviser. Hun er meget interesseret i, hvordan
fødevarer kommer fra jord til bord, og derfor tager hun også ud og sanker og
går på jagt i sin dagligdag. Derudover laver hun mad med sin kæreste, som er
kok, og sin familie, som også er meget madglade. Emma er meget berejst og har
smagt på mange forskellige retter verden over, som ofte giver hende inspiration
og skøre ideer.