Middelhavskost

Middelhavskosten er en velsmagende kostform, der er god for både kloden og kroppen. Den kendetegnes ved, at den righoldigt indeholder planteolier, oliven, nødder, fjerkræ, bælgfrugter, grøntsager, frugt, krydderurter, fisk og avokado. Middelhavskosten spises typisk i Grækenland, Spanien, Italien og Tyrkiet, men er ved at vinde indpas i de vestlige lande. På holdet bliver der eksperimenteret med mere eller mindre velkendte ingredienser og madlavningsmetoder i selskab med andre madglade kursister og den ernæringsprofessionelle underviser.
Tilmeld dig i dag og få smagen af syden med hjem, som vil imponere både dine gæster og familie.  

Om underviseren
Emma er en livsglad Ernæring- og sundhedsstuderende med over 1 års erfaring som madholdsunderviser. Hun er meget interesseret i, hvordan fødevarer kommer fra jord til bord, og derfor tager hun også ud og sanker og går på jagt i sin dagligdag. Derudover laver hun mad med sin kæreste, som er kok, og sin familie, som også er meget madglade. Emma er meget berejst og har smagt på mange forskellige retter verden over, som ofte giver hende inspiration og skøre ideer.


Kursusnummer
24-1579

Dato og tid
Lør 28.09.2024 10:00-14:00

Underviser
Emma Elise Knudsen

Sted
Folkehuset Sabro
Sabro Kirkevej 151
8471 Sabro

Lokale
Aktivitetslokalet

Pris

380,- Almen

Del på Facebook

FO Aarhus


Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Telefon: 87 46 45 00
Mail: info@fo-aarhus.dk
CVR: 58 96 19 14
Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00