Lær at bruge hele råvaren

Er det svært at få brugt hele råvaren? Og hvad kan skroget fra en kylling bruges til? Hvis du har stået med lignende spørgsmål, er éndags-kurset ”Lær at bruge hele råvaren” lige noget for dig. Du får lov til at arbejde med hvordan en råvare kan indgå i flere forskellige retter, samt hvordan man får en fødevare til at række til flere måltider. Vi skal snakke om madspild, og inspireres af hinandens tips og tricks herom.

Maiken studerer til daglig Ernæring og Sundhed med toningen Sundhedsfremme og Forebyggelse, hvorfor en af hendes store passioner er madlavning og bagning. Udover at være tilknyttet FO som underviser, er hun frivillig tovholder og underviser på madværksteder afholdt af Hjerteforeningen, børnetræner i Aarhus Fremad Atletik, frivillig teamleder og instruktør i Fitforkids samt frivillig sundhedsformidler hos Kræftens Bekæmpelse.


Kursusnummer
22-4031

Dato og tid
Lør 08.10.2022 11:00-15:00

Underviser
Maiken Larsen

Sted
Folkehuset Møllestien
Grønnegade 10
8000 Aarhus C

Lokale
Køkkenet

Pris

300,- Almen

Del på Facebook

FO Aarhus


Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Telefon: 87 46 45 00
Mail: info@fo-aarhus.dk
CVR: 58 96 19 14
Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00