Nye bevægelsesveje - floor work

På denne lørdags-workshop vil du udforske kroppens bevægemuligheder og udvide dit bevægelses-repertoire. Du vil blive introduceret for forskellige bevægelser over gulv. Der skal bl.a. rulles, kravles og eksperimenteres med sjove måder at komme ned og op fra gulv. Vi vil også arbejde med at sammensætte bevægelserne i et flow.

Denne workshop er for dig, der gerne vil udfordre dig fysisk på en alsidig måde. Du vil få inspiration til sjove og kreative måder at træne styrke, mobilitet, balance og koordinationsevne.

Deltag evt. også på søndags-workshoppen, hvor du vil bygge videre på grundbevægelserne fra floor work, og udforske fysisk improvisation i samspil med andre.

Alle kan være med - undervisningen tilpasses deltagernes individuelle niveau.

Ønsker du at deltage både lørdag og søndag, så tilmeld dig på weekend-workshoppen nr. 21-08 og få kr. 100,- i rabat.

Liv Pflug er uddannet skuespiller og fysioterapeut og har flere års erfaring som udøvende scenekunstner. Hun har en alsidig og legende tilgang til træning og bevægelse og har fokus på at udnytte kroppens kreative potentiale, uden at overskride kroppens naturlige grænser. Hendes undervisning er inspireret af fysisk teater, moderne dans, kontaktimprovisation og kontaktsport. Se mere og tilmeld dig på: http://www.movenact.dk/workshops/?course=21-06Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
21-06

Tilmeldingsfrist
18.06.2021

Dato og tid
Lør 26.06.2021 13:00-15:55

Underviser
Liv Pflug

Undervisningssted
Move'n Act
Grønnegade 93 E
8000 Aarhus C

Lokale
Lille sal

Pris


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora
;