Ud i verden med Inga - Jylland mellem tvende have

Vi lever i et land omgivet af vand. Billedforedraget vil være krydret med eksempler på vandindvinding, bakker og dale i landskabet samt vore forfædres brug af sten. For 10.000 år siden var det meste af Danmark dækket af et tykt lag is, som smeltede og efterlod store isklumper i terrænet. Dem ser vi i dag som dødishuller. Isen kom fra Skandinavien og Baltikum og bragte store sten med sig, som vores forfædre har brugt til at bygge kirker, stendiger og dysser af. Foredraget kommer også ind på den nyeste viden om dit drikkevand, som bliver hentet op af undergrunden.

Foredraget er et af fire. Du kan købe de fire foredraget samlet her

 

Inga Kofoed Andersen siger om sig selv:

Geologien blev min skæbne – en fascination af det danske landskab bestemte studieretningen og førte mig senere et smut forbi Miljøministeriet. Efter 10 år sagde jeg farvel til skærmtid, computermodeller og endeløse rækker af møder. Og nyder i dag at være rejseleder for Albatros, Best Travel og andre danske rejsebureauer – hvor rejsen går til floder, vulkaner og bjerge i Europa, USA og Afrika.

De sidste 25 år har jeg holdt foredrag om natur, kultur og maratonløb. Og jeg underviser kommende lærere i geografi på læreruddannelsen i Haderslev.

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
21-1557C

Dato og tid
Ons 14.04.2021 13:00-14:50

Underviser
Inga Kofoed Andersen

Undervisningssted
Digital undervisning

Lokale
Online

Pris

60,- Almen
60,- Deltager anden kommune


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora
;