Rådhuskoncert med Aarhus Jazz Orchestra og Jesper Lohmann i Festugen

Oplev koncert med Jesper Lohmann og Aarhus Jazz Orchestra under Aarhus Festuge

Festugestemningen ruller ind over Rådhushallen, når scenen indtages af skuespiller og entertainer Jesper Lohmann i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra.

Kom med til en festlig koncert i Rådhushallen, når Aarhus Festuge, Magistraten for Sundhed og Omsorg, FO Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra endnu engang byder velkommen til swingende koncerter under Festugen. I år deler Aarhus Jazz Orchestra og dirigent Nikolai Bøgelund scenen med den alsidige skuespiller og sanger Jesper Lohmann. Han har tidligere udfoldet sig i både film, TV, musicals og teaterstykker.

Til koncerten i den stemningsfulde Rådhushal vil Jesper Lohmann begive sig ud i forskellige genrer med fortolkninger af sange fra musikalske legender som Otto Brandenburg, Frank Sinatra og Elvis Presley – understøttet af Aarhus Jazz Orchestras herlige toner. Og det er noget, Jesper Lohmann ser frem til:

- Som Otto Brandenburg sagde: ”Hvis ikke det swinger, så kan det sgu være lige meget“. Og så er det jo godt, at jeg har fået æren af at spille med Aarhus Jazz Orchestra. For de swinger altid og hele tiden. Av, hvor jeg glæder mig. Det bliver en fest, siger han.

Festugen har i flere år samarbejdet med Aarhus Jazz Orchestra, og det er gennem tiden blevet til koncerter ledt an af folkekære kunstnere som Birthe Kjær, Jens Jacob Tychsen og Dario Campeotto. Igen i år er der garanti for skønne, swingende rytmer, gode grin og masser af magisk Festugestemning, når jazzorkestret og Jesper Lohmann giver koncert.  

Aarhus Jazz Orchestra spiller mere end 80 koncerter årligt. Rådhuskoncerten er en af deres tilbagevendende koncerter, hvor de sammen med en ny kunstner skaber nye oplevelser for aarhusianerne – og det vil også være tilfældet i år:

- Jesper Lohmann er en fantastisk sanger og performer, og sammen med dirigenten Nikolai Bøgelund garanterer vi både god stemning og musik i absolut topkvalitet. Det er et rigtig spændende samarbejde, fortæller Orkesterchef Anders Ørbæk.

Prisen 60 kr. inkl. vand og chokolade. Du kan købe billet her eller besøge FO-Aarhus' kursusbutik i Frederiksgade 78C. Tlf. 87 46 45 00.

Dørene åbner kl. 10.30. Kørestolspladser købes via callcenter: Telefon 7020 2096

Ledige pladserLedige pladser

Loading

Antal deltagere:


Læg i kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Holdnummer
21-1451

Pris

60,- Almen


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora