Barselshuset: Foredrag - Barnets søvn 0-3 år v) Søvnplejersken

 

 

 

Husk at melde afbud til Jette på jba@fo-aarhus.dk, hvis du bliver forhindret, så en anden kan få din plads.  

Pris: 200 kr. for ikke-medlemmer, 100 kr. for medlemmer af Barselshuset. 

 

Tilmeld dig Barselshuset for 99kr./måned her.

 

Sine Ditlev Bihlet også kendt som Søvnplejersken kommer og deler ud af sin viden om, hvordan I som forældre kan være med til at sikre gode og trygge sovevaner for jeres barn.

 

Hendes foredrag om børns søvn tager udgangspunkt i grundforskning omkring børns tilknytning samt sundhedsstyrelsen anbefalinger og den viden/forskning der foreligger indenfor området “børn og søvn”. Alle børn og familier er forskellige og har brug for noget forskelligt. Så foredraget handler IKKE om at lære/tvinge barnet til at sove via en bestemt metode, men foredraget vil handle om hvordan du som forældre formår at skabe de bedste forudsætninger for nogle trygge og sunde sovevaner for lige netop dit barn nu og på sigt. Sine vil til foredraget formidle helt konkrete værktøjer til, hvordan du som forældre bla. kan håndterer følgende situationer:

 

  • Hvis dit barn vågner mange gange i løbet af natten.
  • Hvis dit barn sover korte lure i løbet af dagen – vågner efter 30-45 min og ikke vil sove igen.
  • Hvis dit barn spiser hele natten.
  • Hvis dit barn er svær at putte til lur eller til natten.Hun tager udgangspunkt i det normale søvnmønster ud fra søvncirklen, som har 6 områder, der alle har indflydelse på det lille barns søvn. Foredraget handler i høj grad også om at have realistiske forventninger til barnets søvn.Da I ofte står med jeres egne problemstillinger derhjemme, vil der efter foredraget være rig mulighed for, at stille spørgsmål til Sine om lige præcis de problematikker i bøvler med derhjemme. Det vil selvfølgelig være muligt at amme, skifte, samt have vågne børn med til foredraget.

 

 

Om Sine:

 

Sine Ditlev Bihlet driver Søvnplejersken for at hjælpe familier og deres børn til gode sovevaner. Hun har beskæftiget sig professionelt med børn i over ti år som sygeplejerske, og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske.

Hun har startet søvnplejersken fordi hun gerne vil hjælpe børn til at sove trygt og godt. Hun yder forebyggende samtaler med forældre for at sikre gode og trygge sovevaner i fremtiden, hjælper med børns søvn, holder foredrag og er også i gang med udgivelse af sin første bog. Hendes motto er “Elsk at sove” – fordi søvn er så vigtig en del af dit og dit barns dag, at det skal være præget af gode og trygge oplevelser.

For mere info se på hendes hjemmeside www.søvnplejersken.dk eller på hendes instagram- og facebookprofil. 

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk


Medlem af Fora
;