Barselshuset: Kursusforløb: Tegn til baby - skab indsigt og styrk et vigtigt udviklingstrin hos dit lille barn

(6 x 1 times varighed, inkl. 5 tegnplakater med +100 tegn til en værdi af kr. 450 og adgang til Tegn til Babys medlemskab)

Hvordan giver du dit barn nogle gode rammer for den fremtidige udvikling?

Vi har et vindue når vores børn er 0-3 år, der er afgørende for barnets fremtidige udvikling. Her er specielt kontakten og forståelsen fra tætte relationer med til at styrke det lille barns kompetencer som bl.a. selvværd og selvforståelse.

Tegn til Baby tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. 

Vores skønne kursusforløb giver dig alt det der skal til, så du kan lykkes med tegn! Og så kan vi slet ikke lade være med at dele ud af viden om din babys kognitive potentiale - og guide til, hvordan du via lege og aktiviteter kan forstå hvor meget din baby egentlig kan.

Vi holder dig i hånden hele vejen i mål, da du bliver en del af vores skønne netværk og medlemskab hvor Tegn til Baby løbende vejleder under din tegnrejse og alle deltagere fra de tidligere hold deler ud af erfaring og gode råd. 

Du bliver derudover guidet igennem:

·         Lær +100 tegn!

·         5 tegnplakater med tegn til hverdagens situationer (i alt +100 tegn – værdi kr. 350)

·         Skab en vane med tegn – vi gør det let!

·         Vælg de rette tegn – knæk din babys tegnkode!

·         Undgå at blive din babys tegnbagkant!

·         Hvad med vuggestuestart?

·         Hvordan får jeg bedsteforældre med - og andre tætte relationer med på at anvende tegn?

·         Gode lege og aktiviteter med tegn - der stimulerer din baby kognitivt!

·         +en del af Tegn til Babys medlemskab og netværk!

Vores kursusforløb giver dig alle de tegn og den vejledning der skal til, så du kan skabe det kommunikationsgrundlag der gør, at din baby kan udtrykke sig og gøre sig forståelig i dagligdagen. Det er dette tegnforråd der gør, at du kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn - og give dit barn en statistisk påvist fordel, der følger barnet langt op i skolealderen!

Du vil under vores kursusforløb blive introduceret for aktiviteter du kan udføre med din baby. Du vil få guidens i hvordan du fylder på med tegn, på en let og overskuelig måde - og blive holdt i hånden lige indtil din baby kan tale. 

Du bliver nemlig en del af vores lukkede medlemskab og netværk, hvor du også efter endt workshop vil blive vejledt og guidet videre i forløbet. Du kan her altid vende tilbage med spørgsmål og ønsker til nye tegn. 

Tegn til Baby har udviklet en unik metode vi kalder TtB-metoden, der via indlæringsstrategier og huskeøvelser giver dig succes med at lære dig og din baby tegn, så du kan forstå og reagere på dit barns behov og ønsker, før talesproget udvikles. Når du skaber tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn, styrker det barnets selvværd og selvforståelse. 

Det er i barnets første leveår at samspillet og forståelsen fra tætte relationer omkring barnet, er medvirkende til at skabe rammerne for de personlige, faglige og sociale kompetencer, der følger barnet senere i livet. 

Vi anbefaler dette kursusforløb til babyer mellem 4-24 mdr. Men, ingen regel før undtagelsen… og vi har mange mødre der kommer med babyer på bare 1 mdr. da de bare vil i gang! Blot du selv er klar til at komme afsted med baby - og klar på tegn, så er alle velkomne.

 

Maks antal deltagere: 12voksne

 

750 kr. for medlemmer af Barselshuset - 950 kr. for ikke medlemmer. Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads. 

 

 

Køb af medlemskab af Barselshuset for kr. 99,- pr. måned her

 

 

 

 

 

 

Man10.08.202009:00-10:00
Man17.08.202009:00-10:00
Man24.08.202009:00-10:00
Man07.09.202009:00-10:00
Man14.09.202009:00-10:00
Man21.09.202009:00-10:00

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk


Medlem af Fora
;