Barselshuset: Samtalesalon: MAMA POWER REST NEST TALK

 

Planlæg og forbered din tid postpartum så du får den hvile, omsorg og støtte, du har brug for som helt ny mor.

 

Som nybagt mor er du præcis lige så nyfødt som din baby og du har brug for nærende restitution for at lande blødt ovenpå en af livets allerstørste overgange; Overgangen til moderskabet.

I de første dage af moderskabet er verden vendt på hovedet og det kan være overvældende at skulle finde sig til rette med amning, søvn, hvile, mad og hele den nye familiesituation. 


Derfor giver det rigtig god mening at forberede sig til tiden postpartum, at gøre sig tanker om det der venter og lave gode aftaler med dine nærmeste, så du i ro og mag kan genvinde dine kræfter og finde dig til rette i din nye rolle som mor.


HVEM?

Denne talk er til dig, der er gravid og gerne vil forberede en blød landing med din baby efter fødslen, så i som familie får en rigtig god start på livet sammen. Deltag meget gerne sammen med din partner, hvis det er en mulighed. 

 

HVORDAN?
Med konkrete og enkle værktøjer vil du blive taget gennem de allerførste dage efter fødslen og få tips og tricks til hvordan du bygger en rede, så den bliver din.

Medbring eventuelt også en notesbog til dine egne notater.

 

40 kr. for medlemmer af Barselshuset - 90 kr. for ikkemedlemmer. Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads. 

 

 

Køb af medlemskab af Barselshuset for kr. 99,- pr. måned her

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk


Medlem af Fora
;