Barselshuset: Online-workshop: Tegn til baby - lær din baby de første tegn (0-12 mdr.)

 

Hvordan styrker du bedst dit barns udvikling? (0-12 mdr.)

Ofte har vi kun fokus på det lille barns fysiske udvikling og vi går til rytmik og svømning med vores lille baby. Men vi glemmer, eller er ikke bevidste om, at barnets kognitive udvikling via forståelse og indsigt, er afgørende for barnets selvværd og selvforståelse.

Hvis man får skabt tidlig indsigt og forståelse for sit lille barn, kan man i de første leveår styrke barnets personlige, faglige og sociale kompetencer, der danner grundstenene for barnets senere udvikling. Når barnet finder tryghed i at kunne blive forstået, kan du lette indkørslen i vuggestue og dagleje, og du kan skabe en bedre indlæringsevne, når dit barn starter skolen.

Tegn til Baby giver dig via indlæringsstrategier og huskeøvelser et redskab, så du via tegn kan forstå og reagere på lige netop din babys behov. Derudover får du en masse god viden omkring din baby og hvordan du støtter din babys udvikling.

Workshoppen inkluderer:
• Viden om tegn, hvorfor lære din baby tegn? -og hvorfor er tidlig indsigt i de første år så vigtig, for din babys udvikling.
• Mulighed for at indlære 25 begyndertegn du kan anvende med det samme.
• En (digital) tegnplakat med 25 begyndertegn
• De gode råd og vejledning, der gør forskellen.
+ adgang til lukket Facebookgruppe.

Vi giver dig den bedste start med tegn! Du har derfor mulighed for, at blive tilknyttet en lukket Facebook gruppe, hvor du kan få flere gode råd og vejledning og vist alle de tegn du kan få brug for i den første tid med tegn.

Målgruppe: Workshoppen er for gravide, mødre og fædre på barsel, bedsteforældre og andre tætte relationer til en lille baby på 0-12 mdr., der kunne tænke sig at komme rigtig godt fra start med tegn!

På grund af den nuværende lockdown af Danmark, vil workshoppen foregå online som et webinar til en helt særlig #Vistårsammenhverforsig pris
Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, hvorigennem du skal registrere din email-adresse, så du kan deltage i webinaret.

Pris:
150 kr.
100 kr. for medlemmer af Barselshuset

Bliv medlem af Barselshuset for 99 kr/mdr. uden binding.
Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat. https://www.bedrebarsel.dk/medlemskab-1

Link til tilmelding kommer snart!

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

Maks antal deltagere: 20 voksne

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora
;