Barselshuset: Det følelsesmæssige ar efter kejsersnit

 

Et kejsersnit, uanset om det er akut eller planlagt, opleves for mange som et følelsesmæssigt chok. Vores krop reagerer på den meget hurtige forvandling fra at være gravid til ikke-gravid, og det kan være et ligeså stort chok hos dig som hos dit barn. 

 

Til denne workshop tages der hånd om dig, lyttet og skabt en omsorg for at du kan lande i din fødselsoplevelse, historie og moderskab, da det altid vil følge med dig og dit barn.

 

Måske du er blevet mødt med, ”der er da ikke noget at være ked af det over, du fik jo dit barn som er sundt og rask”. Et positivt afkom betyder ikke, der ikke må være plads til de svære følelser, det er ikke enten eller, alt skal have lov at få plads.

 

Derfor vil vi i de 3 timer vi er sammen dykke ned i hvordan det følelsesmæssige ar efter et kejsersnit måske ikke er blevet syet sammen. Det gør vi igennem fortælling af hver jeres fødselshistorie, arbejde med den kropslige tilgang, hvordan lander jeg i min krop igen efter et kejsersnit, snakker om hvordan det kan have været et chok for dig og dit barn, afgræsningsøvelser – alt sammen så der kan blive sat en sløjfe på dit følelsesmæssige ar. Måske din proces går videre efter de 3 timer, men så er der blevet åbnet op og du kan arbejde videre med hvordan dette vigtige kapitel i dit liv skal lande hos dig.

 

Laura, som står for workshoppen, danner rammen for et fællesskab i en intim gruppe, hvor formålet er at møde hinandens fødselshistorier, hvor du vil blive mødt med rummelighed og nærvær. Du får lov til at sidde med andre mødre og dele det der rører sig i dig for at kunne placere noget af det største i livet, at blive mor. Det at kigge på det følelsesmæssige ar efter kejsersnit er vigtigt fordi det kan sætte dybe spor kropsligt og psykisk. 

 

Laura er uddannet parterapeut og under uddannelse til psykomotorisk terapeut hvor hun

gennem sine uddannelsespraktikker har været tilkoblet fødegangen på Skejby sygehus, deraf fokus på graviditeter, fødsler, par og moderskabet.

Laura underviser i efterfødsels træning, afspænding for gravide og laver kropsterapi og behandlinger til kvinder, som er blevet mor med et ønske om ro, velvære og afgrænsning til at lande i moderskabet og i sig selv. Hun er gift og har to børn på 3 og 1,5 år, bor i en lille by nær Århus.

 

Max antal deltagere: 8 

Pris: 175 kr. 75 kr.  for medlemmer af Barselshuset

Bliv medlem af Barselshuset HER for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat. 

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til
hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads

 

Køb af medlemskab af Barselshuset for kr. 99,- pr. måned her

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora
;