Barselshuset: Sæt dig selv og din familie fri v/ Maj My

NYT FOREDRAG:
Kom og hør Maj My fortælle om sin families rejse ind i et klarere billede af, hvem de er, og hvordan deres drømmeliv ser ud. For ja, man må gerne drømme, og dernæst er det en god idé at handle på de drømme, man har.

Maj My og hendes mand, den tidligere rapper Kristian UFO Humaidan, har taget konsekvensen af det, de mener, er en firkantet og usund samfundsnorm, og har valgt ikke at aflevere deres fire børn i skole eller daginstitution.
Både Maj My og hendes mand er iværksættere, hvilket giver familien en fleksibel og på mange måder alternativ hverdag, hvor børnene kan dyrke deres interesser frit, og alle i familien er inddraget i det arbejde, som giver brød på bordet. Et arbejde, vel og mærke, som også er deres passion.

Maj My fortæller under sit foredrag om udfordringerne ved at følge sit hjerte og om alle de erkendelser der kommer af at gå en anden vej end flertallet.
På deres kurser og uddannelsesforløb møder Maj My og Kristian Humaidan mennesker fra alle steder i livet, som længes efter at følge deres hjerter og leve friere. Derfor er foredraget vævet op omkring ikke kun Maj Mys egne erfaringer men også udfordringer og muligheder, som er en del af rigtig mange liv.

Under foredraget deler Maj My jordnære og inspirerende tips til at skabe et liv med flow i både økonomi, relationer og parforhold. Hun fortæller ærligt og ofte tankevækkende om, hvorfor hun ikke har lyst til at putte hverken sine børn eller sig selv ned i de kasser, samfundet er bygget op af, og så deler hun hudløst ærligt, hvorfor det tog hende otte års moderskab at turde gribe drømmelivet med sine børn. Foredragets temaer er blandt andre: Frihed, normkritik, livsglæde, frygt, ensomhed, fællesskaber, mod og sårbarhed, kritik fra omverdenen og idéen om succes.

Kom til et underholdende og transformerende foredrag om at tage livet i dine egne hænder og skabe en hverdag, som giver mening for dig. Uanset hvem du er, og hvor du er.

Dette foredrag er ikke det samme som det, Maj My har holdt i 2018+19, selvom flere af de samme temaer helt naturligt vil komme op – måske særligt under spørgsmålene.

 

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er en time til at stille spørgsmål.

Pris: 175 kr.

135 kr. for medlemmer

Bliv medlem af Barselshuset her for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet her på siden.

Du kan også finde eventet på Facebook.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

 

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora
;